top of page
konf 7.jpg

KONFIRMATION

Din konfirmation
- dine regler... 

Som kommende konfirmand forbereder du dig på at træde ind i de voksnes rækker og hvorfor ikke gøre det med manér? 

 

Vi er sikre på at vi sammen med dig, kan skabe den fedeste fest for dig og dine gæster. Vi står klar til at hjælpe dig, med at stable konfirmationsfesten over dem alle på benene, således at både dine yngre- såvel som ældre gæster tilgodeses i den lækre konfirmationsmiddag.

Du bestemmer selvfølgelig og vi står klar til at rådgive dig og din familie, således at alle detaljerne omkring din særlige dag spiller max. Kun det bedste er godt nok og vi glæder os til, at være med til at give dig et minde for livet.

Kig forbi eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Anna@pakhusetskagen.dk eller tlf: +45 9844 2000 

psst... fik vi sagt vi har den sejeste beliggenhed. 

Konfirmationsmenu

Menuen dine venner vil være
misundelig på

Uden mad og drikke duer helten ikke... Det gælder også konfirmanden. Derfor står vores dygtige kokke klar til, at trylle dine favoritter i køkkenet - det er jo din dag, og dig der bestemmer. Vi garanterer at dine gæster vil nyde og huske maden uanset hvad dine ønsker måtte være. 


Kontakt os og hør nærmere …

anna@pakhusetskagen.dk
eller tlf: +45 9844 2000 

IMG_2794.heic

Overnatning

Book en overnatning til dine gæster

- hvis de kommer udenbys fra 

 

Når du holder fest på PAKHUSET i Skagen og har gæster med som kommer udenbys fra, er det rart at de har muligheden for en overnatning tæt på festen. Med 300 meter til den nærmeste seng er der ingen der behøver at køre hjem, og de kan derfor roligt skåle, både efter og mellem hvert indslag.

Hotel Maries charmerende værelser og komfortable senge sikrer en god nattesøvn, og dagen derpå kan dine gæster se frem til kaffe samt en lækker morgenmadsbuffet, inden de vender snuden hjemad igen. 


Kontakt os og hør nærmere …

anna@pakhusetskagen.dk eller tlf: +45 9844 2000 

Lokale og festen

Konfirmation på PAKHUSET giver dig
flere mulighedder 

Når du booker konfirmation på PAKHUSET Skagen, har du muligheden for, at vælge mellem flere lokationer som hver især kan danne rammerne om den fest du drømmer om.  Vi tilbyder nemlig udover vores lækre lokaler med udsigt over Skagen lystbådehavn også muligheden for, at du kan holde din fest i de lyse og stilfulde lokaler på det smukke badehotel - Hotel Marie, som ligger blot
300 meter fra PAKHUSET. 

 

Vi ved at du længe har set frem mod konfirmationsdagen, og at det pt. er en af de største- og vigtigste dage i dit unge liv. Derfor står vi naturligvis også klar til, at yde dig den bedste service, og vi hjælper derfor gerne med alt fra særlige bordopdækninger til overnatning
for dine udenbys gæster mm.  

 

Kontakt os og hør nærmere …

På anna@pakhusetskagen.dk
eller tlf: +45 9844 2000 

IMG_3298.jpg
bottom of page