top of page

HÅKON er PAKHUSETS lille eksklusive perle, og så er det Skagens nyeste gourmet restaurant, hvor menukortet skifter efter sæson

 

Her er der plads til ro og fordybelse, når vi sætter fokus på gæsten og fortællingen om de lokale råvarer. Alt tilberedes fra bunden med omhu og akkuratesse. Råvarerne er af højeste kvalitet og afstemt til sæsonen. 

Her serveres udelukkende vores 3-, 4-, eller 5-retters menu.

Håkon er derfor også forbeholdt det voksne publikum.

- det er kun din appetit, der kan sætte en stopper for nydelsen.

 

Vinmenu for kendere

På Restaurant HÅKON finder du et af de største og mest omfangsrige vinkort i Skagen. Her er virkelig mulighed for at vælge lige præcis den eller de druer, der falder bedst i din smag. 

Udover det store velassorterede vinkort, har du også mulighed for at lade dig inspirere af den komplimenterende vinmenu, som PAKHUSETs vintjenere nøje har udvalgt til menuen, således sødme og syre afstemmes i perfektion med maden.

HÅKON har åbent fredag - lørdag fra kl. 18.00

Bordbestilling nødvendig 

 

3 retters menu​

 

 

Snacks

 Krustade - Æble - Rogn

 Rødt kød - Estragoncreme - Malt

Pære - Lardo - Gransalt

 

Forret 

 Torsk - Hokkaido - Glaskål

 

Hovedret

 Skærising - Rosenkål - Jordskokker - Brunet smør 

eller

Flanksteak - Rosenkål - Jordskokker - Brunet smør   

Dessert

 Earl Grey Panna Cotta - Solbærknas - Karamel

Pris 545,-

Vinmenu 545,-

 

IMG_6457_edited.jpg
IMG_6474_edited.jpg

4 retters menu

Snacks

 Krustade - Æble - Rogn

 Rødt kød - Estragoncreme - Malt

Pære - Lardo - Gransalt

 

Forret 

Torsk - Hokkaido - Glaskål

 

Mellemret

 Rødtunge - Rogn - Champagnesauce

 

Hovedret

 Skærising - Rosenkål - Jordskokker - Brunet smør 

eller

Flanksteak - Rosenkål - Jordskokker - Brunet smør   

Dessert

 Earl Grey Panna Cotta - Solbærknas - Karamel

Pris 645,-

Vinmenu 645,-

5 retters menu

 

 

Snacks

 Krustade - Æble - Rogn

 Rødt kød - Estragoncreme - Malt

Pære - Lardo - Gransalt

 

Forret 

Torsk - Hokkaido - Glaskål

 

Mellemret

 Rødtunge - Rogn - Champagnesauce 

 

 

Hovedret

 Skærising - Rosenkål - Jordskokker - Brunet smør 

eller

Flanksteak - Rosenkål - Jordskokker - Brunet smør   

 

Osteret

 Ostesoufflé - Morkel - Havgus

Dessert

 Earl Grey Panna Cotta - Solbærknas - Karamel

Pris 745,-

Vinmenu 745,-

 

IMG_6504_edited.jpg

Følg HÅKON her:

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page