HÅKON er PAKHUSETS lille eksklusive perle, og så er det Skagens nyeste gourmet restaurant, hvor menukortet skifter ca. hver 4-6 uge. 

 

Her er der plads til ro og fordybelse, når vi sætter fokus på gæsten og fortællingen om de lokale råvarer. Alt tilberedes fra bunden med omhu og akkuratesse, og råvarerne er af højeste kvalitet, afstemt til sæsonen og netop herfor, er HÅKON også tiltrængt det voksne publikum.  

Vælg mellem 3-, 4-, eller 5-retters menu

- det er kun din appetit, der kan sætte en stopper for nydelsen.

 

Vinmenu for kendere

På Restaurant HÅKON finder du et af de største og mest omfangsrige vinkort i Skagen. Her er virkelig mulighed for at vælge lige præcis den eller de druer, der falder bedst i din smag. 

Udover det store velassorterede vinkort, har du også mulighed for at lade dig inspirere af den komplimenterende vinmenu, som PAKHUSETs vintjenere nøje har udvalgt til menuen, således sødme og syre afstemmes i perfektion med maden.

HÅKON har åbent torsdag - lørdag fra kl. 18.00

Bordbestilling nødvendig 

 

3 retters menu​

 

 

Snacks

Rokke - Æg

Brioche - Griserilette - Purløg - Mayo - Peber

 

Forret 

Torsk - Skagenskinke - Æble - Nobilis - Solbærsauce

 

Hovedret

Havtaske - Bøgehat - Havesyrer - Hyldeblomstsauce

eller

Okse - Bøgehat - Havesyrer - Foie gras sauce 

Dessert

Danske jordbær - Hybenrosesirup - Sorbet - Skovmærkemælk

Pris 545,-

Vinmenu 545,-

 

4 retters menu

Snacks

Rokke - Æg

Brioche - Griserilette - Purløg - Mayo - Peber

 

Forret 

Torsk - Skagenskinke - Æble - Nobilis - Solbærsauce

 

1. Mellemret

Snekrabbe - Peberrod - Hybenrose - Mjødutsauce

 

Hovedret

Havtaske - Bøgehat - Havesyrer - Hyldeblomstsauce

eller

Okse - Bøgehat - Havesyrer - Foie gras sauce 

Dessert

Danske jordbær - Hybenrosesirup - Sorbet - Skovmærkemælk

Pris 625,-

Vinmenu 625,-

5 retters menu

 

 

Snacks

Rokke - Æg

Brioche - Griserilette - Purløg - Mayo - Peber

 

Forret 

Torsk - Skagenskinke - Æble - Nobilis - Solbærsauce

 

1. Mellemret

Snekrabbe - Peberrod - Hybenrose - Mjødutsauce

 

2. Mellemret

Butternut squash - Creme Fraiche 48 - Myseost - Fløde

 

Hovedret

Havtaske - Bøgehat - Havesyrer - Hyldeblomstsauce

eller

Okse - Bøgehat - Havesyrer - Foie gras sauce 

Dessert

Danske jordbær - Hybenrosesirup - Sorbet - Skovmærkemælk

Pris 745,-

Vinmenu 745,-

 

IMG_3267_edited.jpg

Følg HÅKON her:

  • Facebook
  • Instagram