top of page
Gourmet%20Oysters_edited.jpg

HÅKON er PAKHUSETS lille eksklusive perle, og så er det Skagens nyeste gourmet restaurant, hvor menukortet skifter efter sæson

 

Her er der plads til ro og fordybelse, når vi sætter fokus på gæsten og fortællingen om de lokale råvarer. Alt tilberedes fra bunden med omhu og akkuratesse. Råvarerne er af højeste kvalitet og afstemt til sæsonen. 

Her serveres udelukkende vores 3-, 4-, eller 5-retters menu.

Håkon er derfor også forbeholdt det voksne publikum og gæster fra 16 år. 

- det er kun din appetit, der kan sætte en stopper for nydelsen.

 

Vinmenu for kendere

På Restaurant HÅKON finder du et af de største og mest omfangsrige vinkort i Skagen. Her er virkelig mulighed for at vælge lige præcis den eller de druer, der falder bedst i din smag. 

Udover det store velassorterede vinkort, har du også mulighed for at lade dig inspirere af den komplimenterende vinmenu, som PAKHUSETs vintjenere nøje har udvalgt til menuen, således sødme og syre afstemmes i perfektion med maden.

HÅKON har åbent fredag - lørdag fra kl. 18.00

Bordbestilling nødvendig 

 

Det er muligt, ved telefonisk henvendelse,

at booke HÅKON på andre dage ved minimum 10 personer

 

3 retters menu​

Snacks

Torskerillette - Crustade - Havtornskum

7 års skinke fra Rævhede - ”Sort pude” - Kimchi-mayo  

Kaviar – Nobilis – Guld

 

Forret 

 Tun – Myntesauce – Savoykål 

 

Hovedret

 Havtaske – Sauce mousseline – Rødbede 

eller

Gråand – Andeskum – Rødbede  

Dessert

Risalamande – Kirsebær – Mandler

Pris 545,-

Vinmenu 545,-

 

IMG_4347.jpg
IMG_0455.jpg

4 retters menu​

Snacks

Torskerillette - Crustade - Havtornskum

7 års skinke fra Rævhede - ”Sort pude” - Kimchi-mayo  

Kaviar – Nobilis – Guld

 

Forret 

 Tun – Myntesauce – Savoykål 

 

Mellemret

Skovdue – Spidskåls-kimchi – Brombærsauce 

 

Hovedret

 Havtaske – Sauce mousseline – Rødbede 

eller

Gråand – Andeskum – Rødbede  

 

Dessert

Risalamande – Kirsebær – Mandler

Pris 645,-

Vinmenu 645,-

5 retters menu​

 

Snacks

Torskerillette - Crustade - Havtornskum

7 års skinke fra Rævhede - ”Sort pude” - Kimchi-mayo  

Kaviar – Nobilis – Guld

 

Forret 

 Tun – Myntesauce – Savoykål 

 

1. Mellemret

Skovdue – Spidskåls-kimchi – Brombærsauce 

2. Mellemret

Svampe a la creme – Sort trompetsvamp – Brød

Hovedret

 Havtaske – Sauce mousseline – Rødbede 

eller

Gråand – Andeskum – Rødbede  

Dessert

Risalamande – Kirsebær – Mandler

Pris 745,-

Vinmenu 745,-

 

IMG_3735.jpg

Følg HÅKON her:

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page