HÅKON er PAKHUSETS lille eksklusive perle, og så er det Skagens nyeste gourmet restaurant, hvor menukortet skifter ca. hver 4-6 uge. 

 

Her er der plads til ro og fordybelse, når vi sætter fokus på gæsten og fortællingen om de lokale råvarer. Alt tilberedes fra bunden med omhu og akkuratesse, og råvarerne er af højeste kvalitet, afstemt til sæsonen.  

Vælg mellem 3-, 4-, eller 5-retters menu

- det er kun din appetit, der kan sætte en stopper for nydelsen.

 

Vinmenu for kendere

På Restaurant HÅKON finder du et af de største og mest omfangsrige vinkort i Skagen. Her er virkelig mulighed for at vælge lige præcis den eller de druer, der falder bedst i din smag. 

Udover det store velassorterede vinkort, har du også mulighed for at lade dig inspirere af den komplimenterende vinmenu, som PAKHUSETs vintjenere nøje har udvalgt til menuen, således sødme og syre afstemmes i perfektion med maden.

HÅKON har pt. åbent fredag og lørdag fra kl. 18.00

3 retters menu
 

Snacks

Selleri ravioli - Bakskuld - Karse

Grønne asparges - Hasselnøddeolie - Løjrom

Friteret ostesouffle - Sommertrøffel

Forret 

Saltet torsk - Hummerbouillon - Ramsløgsolie - Rossini black label caviar - Syltet kartoffel

Hovedret

Farseret rødtungecrouton - Hvide asparges - Spæde kål - Trøffel - Sauce på bakskuld - Persilleolie

eller

Krogmodnet ribeye fra Guldrummet - Grillet hvide asparges

Spæde kål - Trøffel - Sherrysauce med røget marv

Dessert

Hvid chokolade iscreme - Rabarbergel - Citrusurter

Hyldeblomstmousse - Krystalliseret hvid chokolade

Pris 545,-

Vinmenu 495,-

Kaffe & Sødt

Chokolade - karamel - kokos

kr. 95,-

 

IMG_0188-kopi.JPG

5 retters menu

Snacks

Selleri ravioli - Bakskuld - Karse

Grønne asparges - Hasselnøddeolie - Løjrom

Friteret ostesouffle - Sommertrøffel

Forret 

Saltet torsk - Hummerbouillon - Ramsløgsolie - Rossini black label caviar - Syltet kartoffel

Mellemret

Carpaccio af jomfruhummer - Tørret hibiscus

Tørrede tomater - Piment d espellete

Hovedret

Farseret rødtunge på crouton - Hvide asparges - Spæde kål - Trøffel - Sauce på bakskuld - Persilleolie

eller

Krogmodnet ribeye fra Guldrummet - Grillet hvide asparges

Spæde kål - Trøffel - Sherrysauce med røget marv

Ost

Danske oste - Sødt - Sprødt

Dessert

Hvid chokolade iscreme - Rabarbergel - Citrusurter

Hyldeblomstmousse - Krystalliseret hvid chokolade

 

Pris 745,-

Vinmenu 645,-

Kaffe & Sødt

Chokolade - karamel - kokos

kr. 95,-

 

IMG_0186.JPG
IMG_0189-kopi.JPG

4 retters menu

Snacks

Selleri ravioli - Bakskuld - Karse

Grønne asparges - Hasselnøddeolie - Løjrom

Friteret ostesouffle - Sommertrøffel

Forret 

Saltet torsk - Hummerbouillon - Ramsløgsolie - Rossini black label caviar - Syltet kartoffel

Mellemret

Carpaccio af jomfruhummer - Tørret hibiscus

Tørrede tomater - Piment d espellete

Hovedret

Farseret rødtungecrouton - Hvide asparges - Spæde kål - Trøffel - Sauce på bakskuld - Persilleolie

eller

Krogmodnet ribeye fra Guldrummet - Grillet hvide asparges

Spæde kål - Trøffel - Sherrysauce med røget marv

Dessert

Hvid chokolade iscreme - Rabarbergel - Citrusurter

Hyldeblomstmousse - Krystalliseret hvid chokolade

Pris 625,-

 

Vinmenu 575,-

Kaffe & Sødt

Chokolade - karamel - kokos

kr. 95,-

Følg HÅKON her:

  • Facebook
  • Instagram