HÅKON er PAKHUSETS lille eksklusive perle, og så er det Skagens nyeste gourmet restaurant, hvor menukortet skifter ca. hver 4-6 uge.
Her er der plads til ro og fordybelse, når vi sætter fokus på gæsten og fortællingen om de lokale råvarer. Alt tilberedes fra bunden med omhu og akkuratesse, og råvarerne er af højeste kvalitet, afstemt til sæsonen og netop herfor, er HÅKON også tiltrængt det voksne publikum.
Vælg mellem 3-, 4-, eller 5-retters menu
- det er kun din appetit, der kan sætte en stopper for nydelsen.
Vinmenu for kendere
På Restaurant HÅKON finder du et af de største og mest omfangsrige vinkort i Skagen. Her er virkelig mulighed for at vælge lige præcis den eller de druer, der falder bedst i din smag.
Udover det store velassorterede vinkort, har du også mulighed for at lade dig inspirere af den komplimenterende vinmenu, som PAKHUSETs vintjenere nøje har udvalgt til menuen, således sødme og syre afstemmes i perfektion med maden.
HÅKON har åbent torsdag - lørdag fra kl. 18.00
Bordbestilling nødvendig
3 retters menu
Snacks
Rokke - Æg
Brioche - Griserilette - Purløg - Mayo - Peber
Forret
Torsk - Skagenskinke - Æble - Nobilis - Solbærsauce
Hovedret
Havtaske - Bøgehat - Havesyrer - Hyldeblomstsauce
eller
Okse - Bøgehat - Havesyrer - Foie gras sauce
Dessert
Danske jordbær - Hybenrosesirup - Sorbet - Skovmærkemælk
Pris 545,-
Vinmenu 545,-


4 retters menu
Snacks
Rokke - Æg
Brioche - Griserilette - Purløg - Mayo - Peber
Forret
Torsk - Skagenskinke - Æble - Nobilis - Solbærsauce
1. Mellemret
Snekrabbe - Peberrod - Hybenrose - Mjødutsauce
Hovedret
Havtaske - Bøgehat - Havesyrer - Hyldeblomstsauce
eller
Okse - Bøgehat - Havesyrer - Foie gras sauce
Dessert
Danske jordbær - Hybenrosesirup - Sorbet - Skovmærkemælk
Pris 625,-
Vinmenu 625,-
5 retters menu
Snacks
Rokke - Æg
Brioche - Griserilette - Purløg - Mayo - Peber
Forret
Torsk - Skagenskinke - Æble - Nobilis - Solbærsauce
1. Mellemret
Snekrabbe - Peberrod - Hybenrose - Mjødutsauce
2. Mellemret
Butternut squash - Creme Fraiche 48 - Myseost - Fløde
Hovedret
Havtaske - Bøgehat - Havesyrer - Hyldeblomstsauce
eller
Okse - Bøgehat - Havesyrer - Foie gras sauce
Dessert
Danske jordbær - Hybenrosesirup - Sorbet - Skovmærkemælk
Pris 745,-
Vinmenu 745,-
