HÅKON er PAKHUSETS lille eksklusive perle, og så er det Skagens nyeste gourmet restaurant, hvor menukortet skifter ca. hver 4-6 uge. 

 

Her er der plads til ro og fordybelse, når vi sætter fokus på gæsten og fortællingen om de lokale råvarer. Alt tilberedes fra bunden med omhu og akkuratesse, og råvarerne er af højeste kvalitet, afstemt til sæsonen.  

Vælg mellem 3-, 4-, eller 5-retters menu

- det er kun din appetit, der kan sætte en stopper for nydelsen.

 

Vinmenu for kendere

På Restaurant HÅKON finder du et af de største og mest omfangsrige vinkort i Skagen. Her er virkelig mulighed for at vælge lige præcis den eller de druer, der falder bedst i din smag. 

Udover det store velassorterede vinkort, har du også mulighed for at lade dig inspirere af den komplimenterende vinmenu, som PAKHUSETs vintjenere nøje har udvalgt til menuen, således sødme og syre afstemmes i perfektion med maden.

HÅKON har åbent alle dage fra kl. 18.00

Bordbestilling nødvendig

3 retters menu
 

Snacks

Friteret brissel - Løgpuré - Karamelliseret perleløg

Ceviche af torsk - Lime - Stikkelsbær

Lynstegt tun - Ingefær - Piment d’espellette

Forret 

Røget kammusling - Granny smith æble - Bladselleri

Saltet agurk - Østersskum - Rossini caviar

Hovedret

Torsk - Brunet blomkålspure - Nye løg - Sauce nage

Dildolie - Karse

eller

Lammeculotte - Brunet blomkålspure - Nye løg

Løgglace m/ syltede ramsløgsknopper - Karse

Dessert

Birkesirup - Pannacotta - Hindbærglace 

Hvid chokolade ganache - vilde urter

Pris 545,-

Vinmenu 495,-

Kaffe & Sødt

Chokolade - karamel - kokos

kr. 95,-

 

4 retters menu

Snacks

Friteret brissel - Løgpuré - Karamelliseret perleløg

Ceviche af torsk - Lime - Stikkelsbær

Lynstegt tun - Ingefær - Piment d’espellette

Forret 

Røget kammusling - Granny smith æble - Bladselleri

Saltet agurk - Østersskum - Rossini caviar

Mellemret

Skagen skinke - Trøffelmayo - Syltet bøgehatte

 Tallerkensmækker - Australsk vintertrøffel

Hovedret

Torsk - Brunet blomkålspure - Nye løg - Sauce nage

Dildolie - Karse

eller

Lammeculotte - Brunet blomkålspure - Nye løg

Løgglace m/ syltede ramsløgsknopper - Karse

Dessert

Birkesirup - Pannacotta - Hindbærglace 

Hvid chokolade ganache - vilde urter

Pris 625,-

 

Vinmenu 575,-

Kaffe & Sødt

Chokolade - karamel - kokos

kr. 95,-

5 retters menu

Snacks

Friteret brissel - Løgpuré - Karamelliseret perleløg

Ceviche af torsk - Lime - Stikkelsbær

Lynstegt tun - Ingefær - Piment d’espellette

Forret 

Røget kammusling - Granny smith æble - Bladselleri

Saltet agurk - Østersskum - Rossini caviar

Mellemret

Skagen skinke - Trøffelmayo - Syltet bøgehatte

 Tallerkensmækker - Australsk vintertrøffel

Hovedret

Torsk - Brunet blomkålspure - Nye løg - Sauce nage

Dildolie - Karse

eller

Lammeculotte - Brunet blomkålspure - Nye løg

Løgglace m/ syltede ramsløgsknopper - Karse

Ost

Oste fra danske gårdmejerier

Abrikos - Brombær - Yuzu marineret pære - Knækbrød

Dessert

Birkesirup - Pannacotta - Hindbærglace 

Hvid chokolade ganache - vilde urter

 

Pris 745,-

Vinmenu 645,-

Kaffe & Sødt

Chokolade - karamel - kokos

kr. 95,-

 

Følg HÅKON her:

  • Facebook
  • Instagram