top of page
håkon-logo-final-white.png

In-Room Gourmetophold

Hungrer I ligsom os efter skønne madoplevelser og selvforkælelse? 

 

Så er vores In-Room Gourmetophold i hjertet af Skagen lige noget for jer!

.Med vores nye In-Room koncept står vi i samarbejde med Hotel Marie Skagen

klar til, at forkæle jer med en uforglemmelig og unik gourmet oplevelse, på jeres hyggelige
og stemningsfyldte hotelværelse

In-Room kan bookes torsdag - lørdag

In-Room Gourmetophold

Pris ved 2 personer fra ................................................. 3275 DKK

Pris ved 3 personer fra ................................................. 4350 DKK

Pris ved 3 personer fra ..................................................5500 DKK

Opholdet inkluderer

  • En overnatning i en af hotellets charmerende lyse juniorsuiter

  • Morgenmad på sengen

  • 3-retters gourmetmiddag inkl. snacks, bobler og vine, serveret på værelset af restaurant HÅKON

  • Gratis parkering og Wifi

  • Mulighed for tilkøb af ekstra overnatning – kontakt os direkte

Book online eller ring på +45 8877 5400
Du kan også sende en mail til info@hotelmarie.dk

Gratis parkering og gratis wifi

 

Angivne priser er pr. dag.

 

In-Room Gourmetophold kan bookes i følgende perioder:

18. – 20. marts / 25. – 27. marts / 30. marts – 4. april / 8. – 10. april 

15. – 17. april / 22. – 24. april / 29. april – 1. maj

 

Alle værelser er indrettet lyst og charmerende i ægte badehotelsstil, og der vil naturligvis være dækket bord til middagen, Så I kan nyde både mad og vin, i private, rummelige og hyggelige omgivelser på værelset.

 

(Ved booking til 3 eller 4 personer, tilbydes lejligheder)

Menuen
 

Snacks

Saltbagt selleri med bakskuld

Carpaccio af grønne asparges med hasselnøddeolie og løjrom

Friteret Ostesouffle med revet trøffel

I glasset serveres

 Météyer Pere et Fils Champagne.

Forret 

Saltet torsk - Bouillon af ristede kartoffelskræller 

Syltede  kartofler -  Ramsløgsolie -  Rossini black label caviar

I glasset serveres

 Pequeñas Producciones Sauvignon Blanc.

Hovedret

Grillet kalvemørbrad - Spæde kål - Trøffel - Løgpure

Sherrysauce med røget marv, skalotter & persille

I glasset serveres 

Domaine Coste-Caumatin - POMMARD La Rue Au Port  2019

Tilvalg af ost

Danske Arla Unika oste - Sprødt- Sødt

I glasset serveres 

Banyuls - Domaine Baillaury Grand Cru

(kr. 195,- )

Dessert

Hvid chokolade parfait - Broken gel af citrusurter

Hyldeblomstmousse - Krystalliseret hvid chokolade

I glasset serveres 

Grüner Veltliner Beerenauslese, Hans Tschida

 

IMG_0189.JPG
bottom of page